VÅRA RUM

Våra olika rumstyper är följande:
Dubbelrum med gemensamt badrum
Enkelrum med gemensamt badrum
Familjerum (4 bäddar)) med gemensamt badrum
Familjerum med eget badrum(4 bäddar)

I alla våra rum finns det tillgång till fri WIFI

Vi har valt att inreda våra rum med lugna naturnära färger och olika trivsamma inredningsdetaljer , vi vill ge våra gäster en lugn och trivsam vistelse hos oss utan någon tv/radio på rummet. När ni besöker oss vill vi att ni ska ha tid att landa i lugnet och njuta utav naturen och en bra bok istället.
 

loading...

TOALETTER & DUSCH.

Det finns två nya & fräscha gemensamma badrum med dusch och toalett på varje våning, samt en gästtoalett på först våningen. Totalt fem nyrenoverade gemensamma toaletter.

KÖK & GEMENSAMMA UTRYMMEN

Pensionatet har ett gemensamt kök där bekvämligheter såsom kylskåp, mikro, vattenkokare och kaffebryggare finns att tillgå.
Självklart finns här också glas, porslin och husgeråd, allt som behövs för att våra gäster ska kunna göra sig enklare målttider.
I trädgården finns det grillar för kvällsgrillningen i sommarsolens falande ljus, njut på verandan under tak eller balkongen ovanpå.

FRUKOST SÄNGLINNE & HANDDUKAR

Frukost, sänglinne, handdukar och städning ingår i priset.
OBS!!
Under lågsäsong ser vi till att pensionatets gemensama kök är påfyllt med frukost och att ni gäster kan servera er själva en härlig frukost med bröd, olika pålägg, fil, yoghurt, flingor, havregryn, mjölk, kaffe, the, juice, grönsaker m.m.

Under högsäsong dukar vi upp en frukostbuffe i våran kalkstenslada, resterande tid ser vi till att pensionatets gemensamma kök är på fyllt med frukost efter era önskemål